KOTIINKULJETUSPALVELU

Postipakettien lisäksi toimitamme tilauksia myös apteekin omalla kuljetuksella aina torstaisin 15 km säteellä Pohjolan Verkkoapteekista (Vetelin apteekista, Koulutie 63). Kuljetuksen hinta on 6,90€ (ilmainen yli 59€ tilauksissa). Kotiinkuljetukset järjestetään klo. 9-18 välisenä aikana. Kotiinkuljetus muina viikonpäivinä erikseen sovittaessa (13,90€).

Mikäli sinulla on erityistoiveta kuljetusajan suhteen tai muutoin kysyttävää kuljetuksista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme: 06 8621 419

LÄÄKITYKSEN TARKISTUSPALVELU 

Lääkityksen tarkistuspalvelu on Pohjolan Verkkoapteekin tarjoama lisäpalvelu, joka edistää lääkehoidon onnistumista ja lääkitysturvallisuutta. Palvelu soveltuu etenkin iäkkäille ja useita lääkkeitä käyttäville. Palvelu on maksullinen (29€).

Farmaseutti tai proviisori tarkistaa lääkelistastasi:

  • otto-ajankohdat ja muut lääkkeiden ottamisessa huomioitavat asiat
  • yhteisvaikutukset ja päällekkäiset lääkkeet
  • haittavaikutukset
  • lääkkeiden sopivuuden iäkkäille
  • lääkkeiden taloudellisuuden

Mikäli olet kiinnostunut palvelusta, ota yhteyttä Pohjolan Verkkoapteekkiin (pohjolan.verkkoapteekki@gmail.com) ja liitä viestiin puhelinnumerosi ja toivomus yhteydenottoajasta (Ps. laita viestiin vain edellä olevat tiedot; tietosuojan vuoksi älä lähetä tavallisella sähköpostilla henkilötietoja tai muuta arkaluontoista tietoa).