Apteekki auttaa lähelläsi - myös verkossa

Tätä sivupohjaa voi käyttää apuna, mikäli haluaa nostaa apteekin henkilökuntaa, historiaa tai muita tietoja paremmin asiakkaalle esiin.

Tämän sivun voi myöhemmin halutessaan linkata myös headeriin Tuotteet, Reseptilääkkeet ja Palvelut -otsikoiden viereen esimerkiksi otsikolla Apteekki. Katso tästä erillinen ohje.

Tähän tulee otsikko

Tähän voi kirjoittaa otsikon ja tekstiä. Tässä voidaan esitellä tarkemmin apteekin henkilökuntaa, apteekin historiaa tai muuta apteekkiin liittyvää tietoa.

Pohjolan Verkkoapteekki - Ketä me olemme?

"Tarina Pohjolan Verkkoapteekista syntyi, kun halusimme tarjota apteekkipalveluita verkossa niin, että toiminnassamme näkyy aidosti välittäminen, ammattitaito ja vastuullisuus. Valikoimiimme kuuluu niin resepti- ja itsehoitolääkkeitä että myös muita apteekkituotteita, kuten vitamiineja ja kosmetiikkaa. Emme kuitenkaan ole vain apteekkituotteiden myyjiä vaan tavoitteenamme on tukea asiakkaittemme hyvinvointia ja terveyttä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti myös verkossa. Vastuullisuus ohjaakin toimintaamme monilta osin. Se tarkoittaa meille ympäristönäkökulman lisäksi etenkin hyvää lääkehoitoa, ammattitaitoa, avoimuutta ja luotettavuutta. Henkilökuntaamme kuuluu neljä farmaseuttia, jotka tukevat sinua hyvän ja turvallisen lääkehoidon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa. Toimipisteemme sijaitsee Keski-Pohjanmaan maisemissa, Vetelissä (Vetelin apteekki, Koulutie 63). Oletkin tervetullut asioimaan myös sinne!"

Täältä löydät ohjeet, kuinka tilaat verkkoapteekistamme. 

Henkilöesittely 1

Tässä voidaan esitellä verkkopalvelua tarjoava apteekkari.

Henkilöesittely 2

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin verkkokauppavastaava.

Henkilöesittely 3

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin terveyspalveluita tarjoava henkilö.

Käyntiosoite:
Koulutie 63
69700 Veteli

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe: 8.30-18
la: 9-15
su: suljettu
Soita 06 8621 419
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi